Beleef

Ontdek routes

Hoe werkt het?

Altijd al eens dwars door Nederland of naar Parijs willen fietsen op je racefiets? Fiets light packed of geniet van de luxe van bagagetransport. Kies één van onze routes, je dagelijkse afstand en vertrekdatum. Wij zorgen voor de rest! Een wielrenvakantie om nooit te vergeten!

Je moet een berg respecteren. Als je een vriend bent van de berg, dan wordt de berg ook een vriend van jou. Aan de voet van een berg zeg ik ook altijd: `Goh, wat ben jij een verschrikkelijk mooie berg' - Bram Tankink

Wat past bij jou?

DSC_6423 compressed

Nederland en België

• Alle routes in Nederland en België.
• Dagelijks starten in de periode maart | september
• Individuele racefietsvakanties
• Klik op de afbeelding en bekijk alle mogelijkheden!

Weekend wielrennen ardennen

Luxemburg, Frankrijk & Duitsland

• Fietsen in Luxemburg, Frankrijk of Duitsland?
• Bedrijfsuitje op maat?
• Klik op de afbeelding en neem contact met ons op.

Freewheelers-8225 compressed

Specials (georganiseerd)

• Georganiseerde racefietsvakanties
• Nederland, België, Frankrijk & Mont Ventoux
• Check onze specials en klik op de afbeelding

Wat regelt Freewheelers voor jou?

Freewheelers-8640 compressed

Normaal gooien de renners hun ballast af in de finale. Ik vond zelfs een suikerklontje in m'n wielershirt nog te veel - Roger de Vlaeminck

Het bagagetransport

Over je bagage hoef jij je geen zorgen te maken. Kies bij de boeking het bagagetransport wat bij je past. Samen met onze partner MSG Post & Koeriers regelen wij dat je bagage (1 tas/koffer p.p) met jou meereist.  Als jij ervoor zorgt dat voor 10:00 uur je bagage bij de receptie van je hotel ligt, zorgen wij dat het voor 16:00 uur voor jou beschikbaar is. Zo kun jij optimaal genieten van je ultieme fietsvakantie. Bagagetransport kunnen we regelen in Nederland en België.

Ben je een tourfietser of wil je light packed en is het voor jou geen probleem om je bagage mee te nemen op de fiets? Geen probleem. Op het boekingsformulier kun je eenvoudig kiezen voor een reis exclusief bagagetransport of light packed (huur van fietstassen voor racefiets)

Inbegrepen overnachtingen

In de trip zijn alle overnachtingen op de tussenstops inbegrepen. Fiets je bijvoorbeeld in 4 dagen van Amsterdam naar Venlo, met een tussenstop in Apeldoorn en Nijmegen, dan zijn de overnachting in de tussenstops standaard opgenomen. Dit doen we om jou van alle flexibiliteit te voorzien: wellicht woon je in de buurt van Amsterdam of heb je er vrienden waar je mag overnachten. Wat de reden ook is, voor ons is het niet vanzelfsprekend dat jij op de start- en eindlocatie wilt overnachten. Dit kan natuurlijk wel! Op het boekingsformulier kun je eenvoudig kiezen voor een overnachting op de start- en/of eindlocatie.

Vervoer naar start- en van eindlocatie

Het vervoer naar de start en van de eindlocaties is niet inbegrepen. Alle routes starten of eindigen bij een station, zodat je eenvoudig op de trein naar huis kunt stappen. Binnen Nederland kun je voor slechts € 6,10 je fiets meenemen in de trein. Check de voorwaarden op www.ns.nl.

Mocht je naar Luxemburg of Parijs fietsen en je wilt met de trein naar huis, dan gelden andere regels. Je kunt eenvoudig je reis (laten) boeken via www.treinreiswinkel.nl. Heb je een fietsreistas dan mag je je fiets meenemen in de Thalys. Heb je geen zin om dit uit te zoeken en te regelen? Laat het ons weten en wij komen met een passend voorstel.

De GPS

Alle routes zijn (enkel) beschikbaar in .gpx. Deze kun je eenvoudig inlezen in je fietsnavigatie en ontvang je voor de start per email. Beschik je niet over een fietsnavigatie, dan kun je deze bij ons huren. De kosten hiervoor bedragen 15 euro per navigatie onafhankelijk van de route/afstand/aantal dagen. De borg van de navigatie is  € 100 euro. Deze betaal je direct bij je boeking en krijg je teruggestort als wij weer in het bezit zijn van de navigatie.

De dag van vertrek en aankomst

Wanneer je de dag voor vertrek in een hotel slaapt, vindt er ‘s ochtends in het hotel een korte kick-off plaats. Je ontvangt de laatste details, eventueel een GPS, levert je bagage in en indien nodig helpen we je nog even op weg met de navigatie. Wanneer je niet voorafgaand aan de start een hotel hebt geboekt hoor je uiterlijk een week van te voren waar we afspreken. Hetzelfde geldt voor de eindlocaties: overnacht je op de laatste plek van bestemming dan ontvang je vanzelfsprekend daar je bagage en kun je de gehuurde fietsnavigatie weer inleveren. Blijf je niet overnachten dan hoor je van ons op welke locatie je je bagage kunt ophalen. Wij zorgen ervoor dat al deze locaties in de buurt van een station liggen, zodat je eenvoudig en zonder al te veel moeite terug naar huis kunt.