Challenge

Ontdek specials

Specials

Is een gemiddelde van 150 km per dag, nog niet heftig genoeg voor jou? Of wil jij niet zomaar bourgondisch maar echt super-de-luxe? Boek dan één van onze specials. We bieden de EXTREME variant, met een gemiddelde van 200 km per dag, of de LUXE variant, met overnachtingen in 4 of 5 sterren hotels compleet met spa’s en alle comforts.

EXTREME

Deze special is voor de echt getrainde wielrenners. Of voor de uitslovers. Met een gemiddelde van 200 km per dag fiets je in 2 dagen van Groningen naar Maastricht. En als je dan nog even 3 dagen goed doortrapt eindig je in Parijs. Scroll door naar beneden om te zien welke EXTREMES we voor je in de aanbieding hebben.

Durf je het echt aan? We komen je niet halverwege oppikken.. Ook niet als je tegenwind hebt..

FW-Extreme_klein

SUPER DE LUXE

Voor de echte luxe taartjes onder ons hebben we ook een variant met alleen maar 4* en 5* hotels, met alles er op en er aan. De ene keer met een volledige spa de volgende keer met een sterrenrestaurant. Voor de wielrenners die zichzelf echt willen verwennen. Of iemand een romantisch cadeau willen doen.

Let op, deze special is nog in ontwikkeling en wordt binnenkort aangeboden bij de routes. Wil je op de hoogte gehouden worden wanneer de routes beschikbaar komen, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief, helemaal onderaan deze pagina.

FW-Spa_klein

Uitgelichte routes