Challenge

Ontdek specials

Specials

Wil je samen met andere enthousiaste fietsers de Mont Ventoux bedwingen of met een groep naar Parijs / Luxemburg? Of is een gemiddelde van 150 km per dag nog niet heftig genoeg voor jou? Boek dan één van onze specials.

Freewheelers - Planning 2019

Nijmegen – Maastricht | Veni | 13 – 14 april

We trappen 2019 af met opwarmertje. Of ja… We starten met de Oude Holleweg, gevolgd door de 7-heuvelenweg en via de prachtige bosrijke Maasduinen en Duitse paadjes naar Venlo. Op zondag 14 april fietsen we door het bosrijke grensgebied tussen Nederland en Duitsland. We eindigen in het altijd bruisende Maastricht. Fiets je met ons mee? Check de uitgebreide routebeschrijving en prijzen hier.

Maastricht – Luxemburg | Veni | 17 – 19 mei

Twee weken later doen we hetzelfde trucje nogmaals, maar voegen we een paar flinke heuvels en bergen toe. We starten in Maastricht en via verschillende weggetjes laten we je kennis maken met het prachtige, ruige en idyllische België. We overnachten in het bourgondische Spa.  Op de tweede dag pakken we door met de heuvels. Geen meter is vlak als we fietsen naar Bastogne. Een prachtige stad in het hart van de Ardennen. De trilogie wordt gecompleteerd met een prachtige tocht naar de hoofdstad van Luxemburg. We combineren de uitzichten van de Belgische Ardennen, met super strak asfalt en prachtige fietspaden. Ook deze dag worden je kuiten geprikkeld met hoogtemeters. Fiets je met ons mee? Check de uitgebreide routebeschrijving, prijzen en hoogtemeters hier.

Maastricht – Parijs | Vidi | 28 augustus – 1 september

Wil jij testen of die blakende vorm ook een paar dagen achter elkaar geldt? Fiets dan in 5 dagen van Maastricht naar Parijs. We starten in Maastricht en via verschillende weggetjes laten we je kennis maken met het prachtige, ruige en idyllische België. We overnachten na al het geheuvel op 28 augustus in La Roche en Ardenne.  Op 29 augustus pakken we door met de heuvels. Geen meter is vlak als we dwars door de Ardennen fietsen naar Charleville-Mezieres. Op vrijdag 30 augustus fietsen we naar de champagnehoofdstad: Reims. Op 31 augustus vervolgen we de weg langs alle champagnehuizen naar de omgeving Jouarre als laatste rustplaats om vervolgens de vijfde en tevens laatste dag uit te fietsen naar Parijs, waarbij we eindigen onder de Eiffeltoren. Fiets je met ons mee? Check de uitgebreide beschrijving, prijzen en hoogtemeters hier.

Groningen – Maastricht | Extreme | 05 – 06 oktober

Deze special is voor de echt getrainde wielrenners. Of voor de uitslovers. Met een gemiddelde van 200 km per dag fiets je in 2 dagen van Groningen naar Maastricht. Durf je het echt aan? We komen je niet halverwege oppikken ;-). Fiets je met ons mee? Check de uitgebreide beschrijving, prijzen en hoogtemeters hier.

Mont Ventoux special | n.t.b.

Wil jij in 2019 echt een toffe fietsuitdaging? Fiets dan 1, 2 of 3 keer de Mont Ventoux op. Wij organiseren een all-in wielrenvakantie naar deze prachtige kale berg. We vertrekken op donderdagavond vanuit Nijmegen en rijden – afhankelijk van het aantal deelnemers – met een bus naar Carpentras. Op vrijdagochtend kun je de omgeving verkennen. We hebben een 50-kilometer tochtje uitgezet om de benen los te fietsen. Daarnaast zal Paul van Otterloo meereizen. Naast organisatie is Paul erkend fysiotherapeut. Eventuele pijntjes, gevoelige kuiten of stijve bovenbeenspieren worden door Paul aangepakt, zodat jij in optima forma de Mont Ventoux kunt bedwingen. Jij bepaalt hoe vaak en in welk tempo je de Mont Ventoux opfietst. Vanzelfsprekend zorgen wij voor de fourage en aanmoediging. Op zondag 1 juli rijden we moe maar hopelijk ook voldaan terug naar Nederland. Deze reis bieden we all-in aan: Eten, drinken, fourage, reis, fietstransport, overnachting en natuurlijk medische verzorging en ondersteuning! Fiets je met ons mee? Check de uitgebreide beschrijving, prijzen en hoogtemeters hier.

 

Uitgelichte routes