Joost
op
die
fiets

Over Joost

Ik ben Joost Eijsvogels, 32 jaar en de vriend van Robin. Als natuurliefhebber en bourgondiër pur sang zorg ik voor de mooiste routes en beste tips qua eten en drinken in de regio’s en steden die je aan doet. Ik geloof in de vrijheid van het racefietsen zowel qua ontspanning (ontvlucht die drukte) als in de prestatie (stijg boven jezelf uit). Jaarlijks fiets ik meerdere toertochten, ben ik geregeld in Frankrijk (die wijn!), Italie (dat eten!) of België (die biertjes!) te vinden.

Mijn favoriete Freewheelers route is van Amsterdam naar Parijs met een dagelijkse afstand van 150 km. Een pittige trip waarbij je letterlijk en figuurlijk over grenzen moet, een uitdaging en vakantie in één. Je zult nooit zoveel van een goed diner, een fijn hotel en een geweldige stad genieten als je niet zoveel moeite hebt moeten doen om er te komen…!