Op
die
fiets!

Freewheelers Cycling Holidays

Wij zijn Robin Heijna en Joost Eijsvogels. De oprichters van Freewheelers en twee avontuurlijke wielersporters die van hun hobby hun hobby maken. Nee, dat is geen typefout. We vinden het heerlijk om samen te fietsen, te ontdekken en te reizen.  Alles samen brengen in reizen die anderen ook uit kunnen voeren, maakt het een extra uitdaging en onze eigen beleving nog veel intenser. Het mag dan misschien niet onze full time job zijn, we stellen wel alles in werking om er voor jou een fantastische trip van te maken waarin alles tip-top geregeld is.

Ieder weekend gaan we er op uit om de mooiste en meest uitdagende fietsroutes uit te zetten. Althans, daar gaat de aandacht van Joost voornamelijk naar uit. Robin is ondertussen bezig om zich de omgeving eigen te maken; de historie, de hoogtepunten, de wetenswaardigheden, de hotels en niet te vergeten de restaurants. ‘s Avonds komen de plannen in 1 van die restaurantjes en hotelletjes samen: Dit klimmetje moet erin en dat hotelletje is de perfecte accommodatie op een bepaalde locatie. Zo bundelen we onze interesses en krachten en maken we van jouw Freewheelers racefietsvakantie een trip die op ieder vlak het mooiste brengt.

De toekomst van Freewheelers

Voor nu zijn we gestart met racefietsvakanties in Nederland, België, Luxemburg en noord Frankrijk. Natuurlijk willen we dat in de toekomst gaan uitbreiden naar in ieder geval Duitsland en heel Frankrijk. Vanuit daar kijken we weer verder. Mocht je tips of suggesties hebben, schroom niet om contact met ons op te nemen, we staan voor alles open!

Kortom, waarom kiezen voor Freewheelers?

  • Een super enthousiast duo;
  • Alle routes en accomodaties hebben we zelf gefietst, bezocht en beoordeeld;
  • We doen het voor de ervaring en het plezier, bij ons betaal je dus niet teveel voor je vakantie!