Onze afstanden

Kies jouw uitdaging, kies jouw kleur. We hebben onze afstanden ingedeeld in 3 categoriëen: Veni - Vidi - Vici. Met andere woorden, ik kwam, ik zag en ik overwon. Ga jij de ultieme fietsuitdaging met ons aan?

Life is like riding a bicycle. In order to keep your balance, you must keep moving. -  Albert Einstein

Kies je afstand:

Blue-round-gray

Veni

De routes zijn minimaal 75km en maximaal 100 km. Perfect voor een eerste fietsexperience!

Red-round-gray

Vidi

Deze routes zijn ideaal voor een getrainde racefietser en zijn tussen de 100 - 125 km. Ga jij deze uitdaging aan?

White-round-gray

Vici

Dit is de route waar de mannen en vrouwen zich onderscheiden van de jongens en meisjes. De afstand ligt gemiddeld op 150 km.

Daag jezelf uit en fiets de afstand die bij je past!

Racefietsvakantie Freewheelers wielrenvankantie

Uphill, downhill, i like that - Peter Sagan

Veni (75-100 km)

De routes zijn minimaal 75 km en maximaal 100 km. Het perfecte profiel voor jouw eerste fietsexperience. Neem de tijd voor een kop koffie met appelgebak en geniet van de omgeving, het landschap en je metgezellen.

Groningen - Maastricht was waanzinnig om met z'n tweeën te fietsen. Prachtige uitzichten, maar ook bikkelen op z'n tijd.
Jochem - 31 jaar, Nijmegen

Vidi (100-125 km)

Deze routes zijn ideaal voor een getrainde racefietser. De dagkoersen zijn minimaal 100 km en maximaal 125 km. Naast dat je geniet van de omgeving is het soms ook afzien. Wist je dat je in 3 dagen van Groningen naar Maastricht kunt fietsen? Of van Amsterdam naar Maastricht? Vergis je overigens niet in de zwaarte: op dag 2 voel je de kilometers van dag 1 ook nog voor een kwart.

De route Maastricht - Luxemburg was prachtig. Heerlijk geheuveld!
Roy - Leiden

Vici (<150> km)

Dit is de route waar de mannen/vrouwen zich onderscheiden van de jongens/meisjes. De opmaat voor de Freewheelers EXTREME. Met machtige pedaalslagen koers je door het landschap, je benen zijn in opperste staat van conditie. Koolhydraten stapelen is het devies. Je bent niet bang om op Strava een KOM te pakken of je vriend(inn)en laten zien wie de lijst nu echt aanvoert. De kilometrage ligt tussen de 125 km en 175 km, mede afhankelijk van de hoogtemeters.

De beste samenvatting is WAUW: waanzinnig en auw tegelijk!
Geert, 30 jaar - Nijmegen