Onze accommodaties

Kies voor een budget accommodatie en overnacht tegen scherpe tarieven of juist lekker bourgondisch als je wilt genieten van alle geneugten in en rondom het stadscentrum. Of houd je juist van de rust, ruimte en vrijheid in het buitengebied? Kies dan voor onze buiten accommodaties.

Kies je comfort:

Stay-okay-Bunnik

Budget

Wil jij een fietsvakantie tegen een scherp tarief? Kies dan voor onze budget optie.

Vaeshartelt – Maastricht-2

Buiten

Geniet jij meer van de rust, natuur en buitengebied? Kies dan voor onze buiten optie.

fidder-zwolle

Bourgondisch

Wil jij na een dag koersen genieten van alle geneugten des levens in en rondom het centrum? Kies bourgondisch.

Een goed ontbijt is de basis van iedere tocht, daarom is het ontbijt altijd inbegrepen.

Racefietsvakanties wielrenvankantie

Op boterhammen met pindakaas kun je de Tour de France niet fietsen - Gerrie Kneteman

Comfort: Budget

Ligt jouw focus op het wielrennen en zijn jouw enige eisen wat betreft de accommodatie dat je in een goed bed slaapt en ‘s ochtends een stevig ontbijt krijgt voorgeschoteld? Dan is de optie “budget” geschikt voor jou. Bij deze ho(s)tels hebben we specifiek geselecteerd op deze twee criteria en natuurlijk op een zo laag mogelijke prijs, om jouw trip zo betaalbaar mogelijk te houden.

Budget komt in allerlei vormen: Wij werken samen met hostels, low-budget hotels en B&B’s. Ben je met een groep, dan deel je in een hostel een slaapzaal. Ben je met twee personen of alleen dan proberen we je zoveel mogelijk in een tweepersoons kamer te boeken. Soms heb je ook geluk, niet alle steden bieden budget opties, dan wordt je ge-upgrade naar een Buiten of Bourgondisch optie.

Goed bed, lekker ontbijt en een hoop gezelligheid in de hostels van Stayokay - Anoek Meesters, Roosendaal

Comfort: Buiten

Maken we jou met een stad niet gelukkig? Boek dan de “buiten” optie. Van deze categorie kunnen we wel zeggen dat de accommodaties het meest van elkaar verschillen, maar ze hebben 1 ding gemeen: ze liggen nooit in het centrum van de stad. Hooguit aan de rand van de stad. De ene keer slaap je in een wat simpelere accommodatie, de volgende nacht in een zeer luxueuze. Een nacht later kun je zomaar een optie treffen die tevens een sterrenrestaurant accommodeert, om je laatste dag te slapen in een kleinschalig en landelijke B&B of een kasteel. Met andere woorden, deze categorie is niet alleen erg geschikt voor de natuurliefhebbers, maar ook voor de fietsers die wel van een verrassing houden.

"De ligging aan de Maas is prachtig, de kamers zijn prima en het personeel super vriendelijk!" - Stan Heijna, Maastricht

Comfort: Bourgondisch

Kun je na een pittige fietstocht wel wat luxe gebruiken en verruil je al het natuurschoon van de dag ‘s avonds liever voor de drukte van de stad? Een wielrenvakantie met alles er op en er aan? Dan boek je “Bourgondisch”. Wij hebben ons uitgeleefd om de leukste, gezelligste en meest sfeervolle hotels van de steden te vinden en het resultaat mag er zijn. De ene keer slaap je in een spiksplinter nieuw hotel, de keer erna in een kleinschalig hotel genesteld in een historisch pand. De ene keer spring je ‘s avonds in het zwembad en de andere keer kom je erachter dat je bijna buur Paleis ‘t Loo is. Genieten dus!

"Hotel Fidder in Zwolle biedt naast een goed bed en ruim ontbijt ook een whiskeykaart... gelukkig hadden we de volgende dag voldoende frisse buitenlucht." Ronnie Eijsvogels - Oss

De geselecteerde hotels

Wanneer je bij routes hebt gekozen voor de trip die bij jou past, klik je aan welke comfort optie jij wilt. Onze accomodaties worden dan in een slideshow zichtbaar op de pagina. Zo weet je precies welke hotels je kunt verwachten. Wel geldt dat de hotels op basis van beschikbaarheid zijn: is een hotel vol, dan boeken we je automatisch in een andere (vergelijkbaar) hotel. Voordat je op reis gaat ontvang je alle informatie en de definitieve hotels waar je verblijft.

Overnachten in kleinere plaatsen

Leuk, al die keuzes uit accomodaties, maar hoe doen we dat in de dorpjes? Helaas kunnen we de keuze uit budget, buiten en bourgondisch alleen waarmaken in de grotere steden. In België doen we in de Ardennen veelal kleine plaatsjes aan en dan zijn we al blij als we één mooi hotel hebben gevonden. Hetzelfde geldt voor de kleinere plaatsen in Frankrijk.